Merken

Merken

ONZE MERKEN

 

MISSIE

Wij bieden de meest geavanceerde bevestigingsoplossingen, door de eindgebruikersfeedback centraal te plaatsen, met de expertise om volledig te kunnen voldoen aan hun bevestigingsbehoeften. Kwaliteit, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hierin centraal.

KLANTGERICHTE INNOVATIE

Onze productinnovaties worden gedreven door de behoeften van onze klanten, waarbij we continue bevestigingsoplossingen eenvoudiger maken en verbeteren. Wij creëren oplossingen die tijdbesparend zijn en de kwaliteit van het werk verbeteren.
 
 

Voor al uw hout-op-hout bevestigingen. 

Paslode is internationaal bekend als innovator en toonaangevend in draadloze nagelsystemen voor houtconstructies. Alle Paslode nagels zijn geclassificeerd volgens Eurocode 5 Service Class 1,2 en 3.....voor alle toepassingen de juiste nagel!

 

 

Voor bevestigingen op beton, steen en staal. 

In de bouw is Spit bekend als specialist in bevestigingssystemen voor beton en staal. Spit biedt oplossingen voor : Aannemerij, electriciens, wanden en plafondmontage, constructiewerkers, loodgieters en CV/airconditioning montage , etc. 

 

 

KWALITEIT

Keuringen, accreditaties (de back-up voor de bouwkwaliteit van de producten), ISO.

“Onze hoogwaardige producten zijn gefabriceerd volgens de hoogste normen, wat alle dagen resulteert in betrouwbaarheid. ITW oplossingen geven onze klanten zekerheid en minimaliseren eventuele risico's door de hoogste niveau's van goedkeuringen toe te passen.