Wij zijn overal

Wij zijn overal

HET GROOTSTE BEDRIJF WAARVAN JE NOG NOOIT HEBT GEHOORD

De producten en oplossingen van ITW worden gebruikt over de hele wereld, op diepzee booreilanden, lucht- en ruimtevaarttechnologie, bruggen en windturbines, gezondheidszorg, de ruimten waarin we wonen en werken, de auto's die wij rijden en de mobiele apparaten waarop we vertrouwen. We zijn altijd, bewust of onbewust, in de buurt van een innovatieve ITW-oplossing.
U vindt ITW-oplossingen over de hele wereld. ITW's innovatieve bevestigingsmiddelen, snap-in deurhandgrepen, aandrijflijnen, tankinstallaties en andere componenten maken uw voertuig meer wegwaardig, handig en betaalbaar. En bij onze onderhoudsproducten helpen wij de auto's langer op de weg te houden.

Dankzij ITW's voedingsmiddelenbedrijven, gebruiken de restaurants waar dineert de ultramoderne ovens, vaatwassers, koelkasten en meer. ITW-verpakkings ideeën zijn b.v. wat u helpt om een six-pack van een winkelschap te pakken of uw voedsel thuis vers te houden. En onze kwaliteits testmachines zorgen voor de veiligheid van alles ,van hangbruggen en vliegtuigen tot kleine hartkleppen. En de smartphone die je altijd in de hand hebt? Deze zijn gebouwd met ITW's halfgeleideroplossingen en innovaties, zoals een electromechanische gyroscope. ITW lassystemen levert hoogwaardige middelen aan diepzee booreilanden en zorgen voor een veilige, duurzame bouw van de stad, kantoren en huizen.

ITW is toegewijd aan operationele uitmuntendheid en innovatie die onze klanten helpt bij het creëren van producten en diensten die ons leven beter maken.

 

EEN WERELDWIJD BEDRIJF

ITW-bedrijven opereren over heel de wereld, met een aanzienlijke aanwezigheid in zowel ontwikkelde als opkomende markten. In feite wordt de helft van onze inkomsten gegenereerd buiten de Verenigde Staten. Strategische, wereldwijde uitbreiding biedt een belangrijke kans voor onze klanten, aandeelhouders en onze getalenteerde medewerkers.

 

ITW in cijfers