ITW Groep

ITW Groep

ILLINOIS TOOL WORKS

ONDERDEEL VAN EEN WERELDWIJDE ONDERNEMING: ITW INC

De ITW Inc. groep is een fabrikant van geavanceerde industriële technologie met een geschiedenis van 100 jaar. We ontwerpen en produceren een reeks hoogwaardige bevestigingsmiddelen en componenten, apparatuur en verbruikssystemen, en speciale producten en apparatuur voor klanten over de hele wereld.

ITW is operationeel in 56 landen wereldwijd met ongeveer 50.000 medewerkers. Onze mensen ontwikkelen duizenden producten en speciale systemen die in direct partnerschap met onze klanten worden gecreëerd en later verbeterd. Deze business units bedienen diverse markten en klanten segmenten.

De groep heeft in 2017 een omzet van circa 14,3 miljard dollar gerealiseerd. Hiervan vertegenwoordigt de bouwmarkt, die zich vooral richt op gereedschap en bevestigingsmiddelen, 1,7 miljard dollar.


ITW GUIDING PRINCIPLES

GEDECENTRALISEERD

ITW heeft business units en merken in diverse wereldwijde eindmarkten. Onze gedecentraliseerde operationele strategie en focus brengen onze bedrijven dicht bij de mensen die onze producten kopen. Dit resulteert in ondernemende verkoop- en ondersteuningsactiviteiten, waardoor we snel kunnen reageren op de behoeften van de klant door originele, aangepaste producten en service te leveren.

Ons algehele succes komt uit de collectieve resultaten van veel verschillende markten, voornamelijk bouw, automotive en voedingsmiddelenindustrie. Deze mix van inkomsten zorgt voor stabiliteit tijdens economische schommelingen en stelt ons in staat om onzekerheden in de markt op te vangen. Een sterke markt helpt de fluctuaties in een andere te compenseren.

Door de business units toe te laten om autonoom te functioneren, is elke onderneming dicht bij de mensen die hun producten kopen. Hiermee kunnen ze reageren op de behoeften van de klant door originele, aangepaste producten en diensten te leveren.

INNOVATIE

De laatste eeuw is ITW voorloper in innovatie geweest. Veel van onze productsuccesverhalen beginnen ter plaatse, waar de behoeften van onze klanten het meest zichtbaar zijn. Dankzij de expertise van ITW's management en teams van adviseurs (veel van hen zijn opgeleide ingenieurs) zijn wij uitstekend in staat om praktische en snelle oplossingen te bieden voor de meest complexe situaties.

Wij zijn trots op onze brede portefeuille van meer dan 19.000 wereldwijde octrooien en octrooiaanvragen.

Kijk voor meer informatie opwww.itw.com

WE ZIJN DICHTERBIJ DAN U DENKT ...

ITW producten zijn te vinden op utiliteit-, renovatie- of woningbouwprojecten waar dan ook in de wereld. Van Paslode-spijkersystemen tot aan Spit speciale bevestigingsmiddelen en apparatuur, onze ITW bedrijven bieden innovatieve producten die de standaard in de huidige bouwsector bepalen. Maar we doen meer dan constructie; Terwijl u dit leest, bent u waarschijnlijk slechts 30 meter verwijderd van een ITW-product!


Wij maken veel verschillende producten, voor veel verschillende klanten, in veel verschillende delen van de wereld, maar ze zijn in ons dagelijks leven zo gewoon geworden dat de meesten van hen onopgemerkt blijven. Maar ITW producten zijn overal, je hoeft alleen maar te weten waar je moet kijken.

 

GESPEN EN RITSSLUITINGEN

Plastic gespen en sluitingen worden al meer dan 25 jaar ontworpen en vervaardigd door ITW. In 1977 ontwierpen we de originele Side Release gesp, een revolutie op de markt.

Onze Zip-Pak technologie wordt gebruikt voor veel belangrijke merkproducten en private label producten in de markt. We hebben decennia geleden de ritsfunctie ontwikkeld en beschikken nu over meer dan 200 gepatenteerde ritsoplossingen.

HOLOGRAPHICS

Holographics is gespecialiseerd in de productie van hoogvolume, brede webholografische films en aangepaste holografische ontwerpen om aan alle eisen voor holografische toepassingen te voldoen, zoals innovatieve verpakkingen, labels en displays.

 

AUTOMOTIVE PRODUCTS

Ons bedrijf Wynn's levert een compleet assortiment producten; Remvloeistoffen, radiator afdichtingsmiddelen, transmissie spoelmachines en complete motorreinigingssystemen, om alle soorten voertuigen te helpen en te onderhouden.

COMMERCIAL KITCHEN EQUIPMENT

Hobart is een toonaangevende leverancier van professionele apparatuur voor de foodservice en food retail industrie.

PACKAGING SYSTEMS

Als een van de grootste producenten van stretch wrapping systemen maken onze industriële verpakkingssysteem bedrijven de rekfilm en applicatieapparatuur die onze klanten tijdens hun verwerking, doorvoer en opslag nodig hebben om hun goederen te beschermen.

INDUSTRIAL FINISHING & AUTOMOTIVE REFINISHING

ITW DeVilbiss maakt deel uit van de ITW Industrial Finishing en ITW Automotive Refinishing businessgroepen die spuitpistolen, luchtcontrole filters en -regelaars, tanks, koppen, slangen en andere accessoires voor de industriële afwerking en automotive spuiterij markten produceren.

WELDING MACHINES

Wanneer onze klanten in "the middle of nowhere" pijpleidingen bouwen, hebben ze draagbare, betrouwbare apparatuur nodig om de klus te klaren. Als toonaangevende fabrikant van booglassen en snijapparatuur is Miller een van de meest vertrouwde merknamen ter wereld.

MULTI-PACKAGING SYSTEMS

Onze ingenieurs wilden niet een revolutie beginnen, maar toen ze het idee om plastic dragers te gebruiken om blikjes te bundelen, transformeerden ze de wereld van consumentenverpakkingen voor altijd. Nu, meer dan 40 jaar later, is ITW Hi-Cone een toonaangevende leverancier van plastic verpakkingssystemen voor de wereldwijde bier-, frisdrank- en algemene productenindustrie.
Voor meer informatie over deze en de vele andere bedrijven die ITW omvatten, ga naar www.itw.com en selecteer Business Units.