Software en hulpprogramma's

Software en hulpprogramma's

SPIT PASLODE software PAKKET

SPIT PASLODE heeft een range aan gratis software toepassingen ontworpen om uw productiviteit en interactie met ons productassortiment te verhogen. 

i-expert

i-expert

SPIT i-Expert is een geavanceerde ankerberekeningssoftware voor werkvoorbereiders en constructeurs. Met een ingebouwde bibliotheek met veel van onze verankeringen kan deze software het anker selectie proces stroomlijnen en is het de snelste en makkelijkste manier om een volledig accurate berekening voor ieder goedgekeurd SPIT anker te krijgen. Nu inclusief seismische goedkeuringen, wat betekent dat er een gedegen ankerontwerp gemaakt kan worden voor al uw projecten. Advies, demonstraties en volledige opleiding is beschikbaar voor i-Expert

Klik hier

PASLODE CENTRAL

Met deze handige applicatie vindt u de juiste spijkers, brads en nieten voor uw Paslode, Duo-Fast en Haubold apparatuur. Tevens kunt u met de "Zoeken op artikelcode" functie de specificaties vinden van de spijkers, brads en nieten.

Klik hier

SPIT I-CALC

SPIT I-CALC is een app waarmee u heel eenvoudig kunt berekenen hoeveel kokers mortel u nodig heeft. Makkelijk en handig in gebruik! Ga naar de Google Play store of App Store op uw smartphone en zoek naar SPIT I-CALC. Of scan één van onderstaande QR-codes.

Google Play store

 

App store