Software en hulpprogramma's

Software en hulpprogramma's

SPIT PASLODE software PAKKET

SPIT PASLODE heeft een range aan gratis software toepassingen ontworpen om uw productiviteit en interactie met ons productassortiment te verhogen. 

i-expert

i-expert

SPIT i-Expert is een geavanceerde ankerberekeningssoftware voor werkvoorbereiders en constructeurs. Met een ingebouwde bibliotheek met veel van onze verankeringen kan deze software het anker selectie proces stroomlijnen en is het de snelste en makkelijkste manier om een volledig accurate berekening voor ieder goedgekeurd SPIT anker te krijgen. Nu inclusief seismische goedkeuringen, wat betekent dat er een gedegen ankerontwerp gemaakt kan worden voor al uw projecten. Advies, demonstraties en volledige opleiding is beschikbaar voor i-Expert

Klik hier

I-BIM VOOR REVIT EN AUTOCAD

Spit heeft voor de constructeur en ontwerper een groot aanbod bevestigingen beschikbaar in zowel AUTOCAD als REVIT welke in b.v. BIM modellen geïmporteerd kunnen worden. Deze modellen zijn beschikbaar in de Autodesk® store als PLUGIN onder de naam SPIT

SPIT I-BIM plug-in voor Autodesk® Revit® is een slimme bibliotheek met meer dan 230 objecten volledig compatibel met Revit versies 2016, 2017 & 2018. De app is volledig geïntegreerd in Revit door middel van een eenvoudige interface. U kunt het assortiment bevestigingen (mechanische en chemische ankers, of geschoten montage) in al uw Revit projecten downloaden.

De BIM objecten zijn ontworpen om gemakkelijk te worden opgenomen in een geavanceerde 3D-bouwmodel zonder vermindering van de prestaties of betrouwbaarheid. Naast geometrische gegevens heeft uw toegang tot een breed scala aan aanvullende informatie, zoals mechanische eigenschappen, technische gegevens en rapporten zoals de Europese Technische Goedkeuring (ETA).

Kort samengevat biedt de I-BIM het volgende :

  • Meer dan 230 objecten CAD/REVIT
  • Bibliotheek I-BIM in uw browser
  • Online bibliotheek update
  • Directe toegang tot mechanische eigenschappen en technische gegevensbladen voor ankers
  • Directe link naar de ETA documentatie

 

Klik hier

SPIT I-CALC

SPIT I-CALC is een app waarmee u heel eenvoudig kunt berekenen hoeveel kokers mortel u nodig heeft. Makkelijk en handig in gebruik! Ga naar de Google Play store of App Store op uw smartphone en zoek naar SPIT I-CALC. Of scan één van onderstaande QR-codes.

Google Play store

 

App store