PASLODE IM90Ci; bewezen de beste!

PASLODE IM90Ci; bewezen de beste!

19-08-2019 Product Nieuws
Deel dit artikel

PASLODE IM90Ci; bewezen de beste!

 

Snoerloze nagelapparatuur is tegenwoordig niet meer weg te denken op de bouwplaats. Het is niet alleen veel eenvoudiger bevestigen (zonder compressoren en slangen), maar het is ook nog eens tijdbesparend en stofvrij! Dit zijn algemene voordelen, maar wat zijn nu als gebruiker echt de voordelen van het snoerloos stripnagelapparaat IM90Ci in de dagelijkse werkzaamheden?

Één apparaat, één investering, meerdere toepassingen!

PASLODE biedt je een grote range verbruiksmaterialen. Vanaf 51 mm t/m 90 mm lengte in de verschillende uitvoeringen/serviceklassen. Ook zijn er diverse neusstukken voor de verschillende toepassingen als accessoire leverbaar.

Per dag tot 4800 kg minder tillen!

Het gewicht van de IM90Ci is tot 1,2 kg minder dan bijvoorbeeld een vergelijkbaar stripnagelapparaat op accu. Stel je eens voor hoeveel keer je een apparaat in je handen hebt, dat scheelt heel veel kilo’s tillen per dag!

Werkt ook in extreme temperaturen

Ook in de Benelux krijgen we steeds meer te maken met extremere temperaturen. De 40°C hebben we deze zomer aangetikt. Als je dan onverhoopt toch aan het werkt bent, is het wel handig als je stripspijkerapparaat naar behoren werkt. De IM90Ci functioneert onder alle weersomstandigheden. Ook als het gevroren heeftdoet de IM90Ci zijn werk. Het opwarmen van de gaspatroon is helemaal niet nodig! 

3 jaar GRATIS onderhoud & reparatie

Dankzij "Full Option Service" ben je gegarandeerd van maar liefst 3 jaar GRATIS onderhoud en reparatieDus het apparaat is je enigste investering. Daarbij is en blijft het apparaat jouw eigendom, in tegenstelling tot een leaseconcept! Het enige wat je dient te doen is het apparaat binnen een maand na aankoop registreren via onze website.

 

Vraag bij je SPIT PASLODE verkooppunt, naar de aantrekkelijke aanbiedingen met de PASLODE IM90Ci.