PASLODE IM45 GN LITHIUM: NU NOG BETER!
Introductie vernieuwde versie van snoerloos haftenapparaat

PASLODE IM45 GN LITHIUM: NU NOG BETER!

14-03-2018 Product Nieuws
Deel dit artikel

Ruim 2 jaar na de introductie van de eerste versie, introduceert PASLODE de nieuwste en nog betere versie van het snoerloos haftenapparaat, de PASLODE IM45 GN Lithium

De belangrijkste aanpassingen zijn:

  • De snel ladende Lithium accu & acculader; tot 4.200 bevestigingen per volle acculading (90 min.). De Lithium accu is toepasbaar op alle PASLODE Lithium apparatuur (IM90CI, PPN50Ci, IM350+ Li, IM65A F16 Li, IM65 F16 Li, IM50 F18, IM45 CW Li en IM45 GN Li
  • Verbeterde technologie om de werktijd te verminderen en de productiviteit te maximaliseren 

Overige eigenschappen & voordelen
De PASLODE IM45 GN Lithium verwerkt spijkers welke op de rol gemonteerd zitten in plastic tape onder een hoek van 0°. Het grote voordeel hiervan is dat de nagels niet beschadigd raken door de verbinding en dat er geen restmateriaal op het oppervlak achterblijft. Er zullen dus geen papier-, staal-, of plasticresten achterblijven op de werkplek. De spijkers zitten per 125 stuks op een rol waardoor er minder vaak geladen hoeft te worden. Andere voordelen van de PASLODE IM45 zijn o.a. een gemakkelijke diepte-instelling en een goede balans. 

Veelzijdig apparaat
De PASLODE IM45 GN Lithium is ideaal voor het bevestigen van klangen voor zinken daken en gevels. Maar kan door gebruik te maken van verschillende type nagels ook perfect gebruikt worden voor het bevestigen van shingles, daktrimmen, houtwerk en gipsplaten tegen hout. Mede hierdoor is de IM45 GN Lithium multi-inzetbaar en voor ieder bedrijf in de bouw een ware aanvulling op de reeds zeer uitgebreide range snoerloze tackers van PASLODE.

Verbruiksmaterialen
Voor de PASLODE IM45 GN Lithium is er een uitgebreid assortiment spijkers beschikbaar. Voor het bevestigen van gipsplaten is er een zogenaamde holtompetkop spijker verkrijgbaar, voor de zinken daken is er een 2,8 mm dikke spijker met speciale kop, waardoor de zinkstructuur niet beschadigd en voor de houten of composiet gevelbekleding is er een 2,5 mm dikke spijker met een extra vlakke kop beschikbaar. Voor tijdelijke bevestigingen, verpakkingen is er de verwijderbare schroefspijker. Uiteraard worden alle spijkers in fuel packs geleverd, d.w.z. spijkers incl. voldoende gaspatronen in de doos.

Vernieuwde versie PASLODE IM45 CW
Om de zeer uitgebreide range snoerloze tackers van PASLODE nog completer te maken, is ook de snoerloze asfaltnagelapparaat IM45 CW vernieuwd met een Lithium accu en acculader.

Ontdek de nieuwe PASLODE IM45 GN Lithium en bekijk hieronder het productfilmpje!