ONZE TEAMS EN TECHNISCHE OPLOSSINGEN IN DIENST VAN UW PROJECTEN (1)
ONZE TEAMS EN TECHNISCHE OPLOSSINGEN IN DIENST VAN UW PROJECTEN

ONZE TEAMS EN TECHNISCHE OPLOSSINGEN IN DIENST VAN UW PROJECTEN (1)

24-04-2020 Algemeen nieuws
Deel dit artikel

OF JE NU ACTIEF BENT IN DE BOUW, IN DE INDUSTRIËLE SECTOR OF OP EEN CONSTRUCTEURSBUREAUWIJ STELLEN AL ONZE EXPERTISE TER BESCHIKKING OM DE PROJECTEN SUCCESVOL TE REALISEREN, DOOR ONDERSTEUNING TE VERLENEN IN HET JUISTE GEBRUIK VAN VERANKERINGEN. 

Maak gratis gebruik van onze rekensoftware SPIT I-EXPERT om de juiste SPIT ankers te bepalenOm projecten in 3D-modellen te gieten, kun je onze bibliotheek SPIT i-BIM met meer dan 250 SPIT-ankers downloadenOok krijg je vrije toegang tot onze bibliotheek met technische documenten: je vindt er de veiligheidsdocumenten, de technische goedkeuringen en de prestatie- en conformiteitsverklaringenVoor specifiekere behoeften kun je een beroep doen op ons technisch team, ter plaatse op de bouw of op kantoorRechtstreeks contact opnemen met onze ingenieurs kan ook. 

 

BEREKENINGEN MET SPIT I-EXPERT 

SPIT I-EXPERT levert zekere en betrouwbare ondersteuning bij het ontwerp en de uitvoering van projecten. De software is gratis en online toegankelijk op alle type browsers (computer, smartphone of tablet). De software is gebaseerd op de huidige geldende Europese normen en voldoet aan alle eisen zoals de Eurocode 2 deel 4 in verband met statische, seismische en brandbelasting. 

 

Met I-EXPERT kan er naast calculaties in beton ook gerekend worden in andere materialen dan beton zoals metselwerk. Ook zijn er vooraf gedefinieerde toepassingen, zoals hekwerken en muurplaten geïntegreerd in de software om tijd te winnen bij het maken van berekeningenDe software is zeer gebruiksvriendelijk en is een verrijking om eenvoudig ankerberekeningen te kunnen maken. 

 

Om vertrouwd te raken met het gebruik, kunt je onze video-tutorials bekijken op ons YouTube-kanaal SPITPASLODENL. 

DE BIBLIOTHEEK I-BIM 

De SPIT i-BIM modellen voor ankers en nagels 

SPIT I-BIM maakt het mogelijk om toegang te hebben tot de ankers en nagels in 2D en 3D met het oog op hun integratie in REVIT en AutoCADZe zijn beschikbaar via een plugin of door de items rechtstreeks te downloaden vanuit I-EXPERT. De SPIT ankers zijn ook beschikbaar voor de software TEKLA Structure vanaf TeklaWarehouse.  

 

 

BEREKEN HET SPIT MORTELVOLUME  

De “rekenmachine” SPIT i-CALC voor de berekening van het mortelvolume om het juiste aantal patronen te bepalen 

I-CALC maakt het mogelijk te berekenen hoeveel kokers SPIT mortel je nodig hebt voor de toepassing (achteraf aangebrachte wapening en draadstangen). 

De gratis toepassing SPIT i-CALC is beschikbaar op Google Play en Apple Store. 

 

TECHNISCHE BIBLIOTHEEK VRIJ TOEGANKELIJK 

In de technische bibliotheek vind je alle technische documenten die je nodig hebt! 

Bent je op zoek naar een prestatieverklaring, een conformiteitscertificaat, een ETAveiligheidsbladen …? Via de filters heb je toegang tot alle technische documentatie. 

 

 

HULP OF EEN SPECIFIEK ADVIES NODIG? 

Neem contact op met ons technisch team.