ONTDEK DE SPIT VIPER XTREM EN DE NIEUWE RANGE CHEMISCHE MORTELS
Introductie nieuw injectiemortel voor kritische toepassingen met extreme prestaties

ONTDEK DE SPIT VIPER XTREM EN DE NIEUWE RANGE CHEMISCHE MORTELS

14-03-2018 Product Nieuws
Deel dit artikel

SPIT brengt met de introductie van de SPIT VIPER XTREM niet alleen een nieuw product op de markt, maar een compleet nieuw concept op het gebied van injectiemortels. Het concept vertaald zich in drie producten die voor iedere mogelijke toepassing, de gebruiker een passende oplossing biedt. Met de reeds bestaande C-MIX en MULTI-MAX en nu de nieuwe VIPER XTREM, biedt SPIT de gebruiker altijd het juiste product, afgestemd op wensen van de klant en de eisen van de toepassing

  • SPIT C-MIX; voor de niet kritische toepassingen met een snelle uithardingstijd
  • SPIT MULTI-MAX; gecertificeerd voor draadstangen en wapeningsstaven in steenachtige materialen en niet-gescheurd beton
  • SPIT VIPER; gecertificeerd voor draadstangen en wapeningsstaven voor kritische toepassingen in gescheurd beton en/of seismische zones. 

SPIT VIPER wordt geleverd in drie verschillende volumes te weten 280 ml, 410 ml en 825 ml. De 280 ml past in een standaard siliconen injectiepistool, de 410 ml is het meest gangbare volume voor een gemiddelde gebruiker en de 825 ml is vooral ideaal voor de grotere en diepere verlijmingen.

Gebruiksvriendelijk
De VIPER XTREM kan toegepast worden in diamant geboorde gaten, in vochtige gaten en bij gaten vol met water. Tevens is de VIPER XTREM reukvrij en te gebruiken tot -10 C° graden terwijl deze makkelijk injecteerbaar blijft bij lage temperaturen. 

Kritische toepassingen
SPIT VIPER XTREM kan maximale belastingen opnemen in alle situaties en is CE-gecertificeerd voor gescheurd- en niet-gescheurd beton (M8-M30). Naast toepassingen waar brandeisen gesteld worden aan het product, kan VIPER XTREM ook toegepast worden in seismische zones klasse C1 (M8-M30) en klasse C2 (M12-M20) in combinatie met de nieuwe SPIT Multicone draadstangen. Met deze nieuwe multicone draadstangen is het vaak mogelijk om een kleiner anker toe te passen t.o.v. de standaard draadstangen. 

Kortom; SPIT VIPER XTREM zorgt ervoor, dat naast de bestaande C-MIX en MULTI-MAX, voor iedere toepassing met iedere eis, een passende oplossing wordt geboden!

Ontdek de SPIT VIPER XTREM en de nieuwe range chemische mortels en bekijk hieronder het productfilmpje!